Kan een infraroodverwarmer allergieën helpen verlichten?

Kan een infraroodverwarmer

Uw allergieën kunnen het moeilijk maken om te genieten van het voedsel, de hobby’s en de vrienden waar u van houdt. Van seizoensgebonden allergische niezen en jeukende ogen tot piepende ademhaling en ademverlies: uw allergieën kunnen heel vervelend zijn. Als u het beu bent om vrij verkrijgbare antihistaminica te nemen om uw allergische symptomen onder controle te houden, is het misschien tijd om een alternatieve oplossing te proberen. Een infraroodstraler kan uw allergiesymptomen helpen verlichten en u deze winter warm houden.

Website design By BotEap.cominfrarood verwarming

Allergieën worden veroorzaakt door een overreactieve immuunreactie die de afweermechanismen van uw lichaam activeert om te reageren op onschadelijke, alledaagse deeltjes zoals pollen of huidschilfers van huisdieren. Je lichaam maakt histamine vrij om deze allergenen te bestrijden, waardoor jeukende, tranende ogen en congestie ontstaan.

Infrarood verwarming kan zowel aan de muur als aan het plafond worden gemonteerd voor een optimale warmteverdeling. Met een thermostaat regel je de temperatuur precies zoals jij het wilt.

Met een infrarood verwarmingssysteem hoeft u zich geen zorgen te maken over de circulerende lucht die vaak voorkomt bij andere soorten convectieverwarmers. Bij stralingswarmte wordt de infraroodenergie geabsorbeerd door uw muren, meubels en andere voorwerpen in uw huis. Hierdoor kan uw lichaam de histamines opnemen die door uw immuunsysteem vrijkomen, zonder dat het wordt blootgesteld aan andere irriterende stoffen.

Website design By BotEap.com

Kan een infraroodverwarmer allergieën helpen verlichten?

Stralingsverwarming droogt ook uw muren en andere oppervlakken uit, waardoor de kans op schimmel en meeldauw wordt geëlimineerd. Dit beschermt uw huis tegen schimmels die ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken. Bovendien vermindert het de hoeveelheid stof in de lucht en vermindert het pollen van ambrosia, schimmels en andere allergenen in de lucht die irritatie van de luchtwegen kunnen veroorzaken.

Infraroodverwarmingssystemen werken stil en elimineren de geluiden die mensen met allergieën en astma kunnen irriteren. Dit type verwarmingssysteem is ook efficiënter dan traditionele ruimteverwarmers met convectie, waardoor u geld bespaart op uw energierekening.

Een ander voordeel van infraroodstralers is dat ze de lucht niet uitdrogen. Traditionele ruimteverwarmers onttrekken het vocht uit de lucht, wat mensen met allergieën kan verergeren en tot een jeukende, gebarsten huid kan leiden. Met een infraroodstraler wordt het vocht in de lucht vastgehouden, waardoor uw huid en neus gehydrateerd blijven en voorkomen dat uw sinussen uitdrogen.

Eén onderzoek toonde aan dat zes weken saunabehandeling het overactieve element van het autonome zenuwstelsel (AZS), dat verantwoordelijk is voor uw immuunreactie op allergenen in de lucht, verminderde. Patiënten die aan het onderzoek deelnamen, ervoeren verbeteringen op het gebied van niezen, loopneus en jeuk aan huid en ogen. Infraroodstralers kunnen net zo eenvoudig worden geïnstalleerd als een flatscreen-tv en zijn veel goedkoper dan gas- of radiatorinstallaties. Het paneel kan aan de muur of het plafond worden gemonteerd en op een stopcontact worden aangesloten, waardoor het eenvoudig te installeren en te onderhouden is. Om het maximale uit uw infraroodstraler te halen, zorgt u ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en installeert u het juiste maatsysteem voor uw huis. Het is belangrijk om een gekwalificeerde elektricien te kiezen om de veiligheid van uw infraroodstraler te garanderen en ervoor te zorgen dat deze op de juiste manier wordt geïnstalleerd, zodat u jarenlang van de voordelen kunt genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *